Schoonheidssalon De Beautykamer

Gun jezelf een verwenmoment bij De Beautykamer

Een bezoekje brengen aan een schoonheidssalon zouden we allemaal vaker moeten doen. Zo’n verwenmoment is niet alleen goed voor je lichaam en huid, ook heerlijk om even nergens anders aan te hoeven denken en om volledig te ontspannen.

Een afspraak bij je schoonheidsspecialiste is natuurlijk niet alleen maar lekker. Heb je huidproblemen, wil je je wenkbrauwen laten epileren, behoefte aan een massage of wil je het verouderen van je huid tegen gaan? Bezoek de Beautykamer in Hemmen!

Welke behandelingen zijn er bij je schoonheidsspecialist?

Wat vind je fijn en wat heb je nodig? De Beautykamer heeft een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen. Van gezichtsbehandelingen voor elk huidtype tot verwenbehandelingen en behandelingen ter verbetering van je huid. Liever een massage? Ook dat kan!

Bekijk hier alle behandelingen van schoonheidssalon De Beautykamer. 

Producten en webshop

Bij het reinigen, epileren, masseren en verzorgen van je huid maken we in de schoonheidssalon gebruik van zorgvuldig geselecteerde producten. Onze verzorgingsproducten zijn vrij van synthetische parfum, niet op dieren getest en geïnspireerd vanuit de natuur. Goed voor je huid, goed voor je gevoel, goed voor jou!

 

Wil je er niet alleen tijdens je behandeling van genieten, maar je huid en jezelf ook goed verzorgen bij thuiskomst? De producten zijn te koop. Ter plekke bij de Beautykamer of in onze webshop.